V hoteli sa postrelil mladý vojak

13.02.2006 Prešov

Dnes o 11.57 bolo oznámené na policajnú linku 158 OR PZ Prešov, že v izbe v jednom z Prešovských hotelov je postrelený muž.
Policajti vyšetrovaním na mieste zistili , že sa jedna o 21 ročného vojaka z povolania, slúžiaceho v jednom z Košických vojenských útvarov. Išlo o postrelenie plynovou pištoľou, ktorá je zaistená pre účely znaleckého dokazovania. Postrelený muž je hospitalizovaný v Prešovskej nemocnici.
Poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.
Prípad je v štádiu vyšetrovania.

Doplnené:

Pacient je pri vedomí a mimo ohrozenia života. TASR to dnes potvrdil službukonajúci lekár traumatologického oddelenia Fakultnej nemocnice s poliklinikou Jána Adama Reimana v Prešove. Dodal, že 21-ročného muža slúžiaceho v jednom z košických vojenských útvarov, ktorý sa postrelil plynovou pištoľou, preložili na psychiatrické oddelenie.
Polícia sa o prípade dozvedela prostredníctvom linky 158. Zbraň policajti zaistili a podrobia ju expertíznemu skúmaniu. Prípad je v štádiu vyšetrovania.
 

Vyberte región

mark